RPG Fan, Forum Dla Fanów Gier RPG.
W jakie inne gry gracie? Uzasadniajcie swoje wybory.
Jestem fanem serii Prince of Persia. Chociaż TPP ta gra ma ciekawą fabułę (choc liniową) i świetny system, walki. Nie jest bardzo trudna, ale może sprawic problemy. Lubię jeszcze grac w FIFĘ 09, jeden mecz przed solidniejszym graniem dobrze wpływa na krążenie No i Oblivion. Świetna gra, niestety przestałem w nią grac z powodu problemów z komputerem ;/
Fable
RPG. Świetna fabuła(choć liniowa... ale z zamierzonym efektem gry nieliniowej xP) , nie starzejąca się grafika, dobra oprawa.
Loki
Dobry Hack'n'Slash. Czasami lubię pograć
GTA
Cóż... GTA jakby osobno stworzyło swój gatunek ^^. Gatunek GTA. Często lubię usiąść i pograć xP
Administrator Forum
Kontakt:
E-mail: milten5@gmail.com
Gadu-Gadu: 6913314
AQQ: Gorzałt_Milten@aqq.eu
Assassin's Creed (gra w końcu umieszczona jest w realiach tak przeze mnie uwielbianych), Call of Duty World at War (piękna obraz tego jak okrutna potrafi być wojna), S.T.A.L.K.E.R.: Cień Czarnobyla (niesamowity klimat), Grand Theft Auto: Vice City (ambrozja serii GTA), Grand Theft Auto: San Andreas (do Vice City jej daleko ale gra się przednio). Niebawem zainstaluję Grand Theft Auto IV.
Lubię też gry z serii Star Wars. Jedi Outcast, Jedi Academy, Battlefront II, Empire at War, Knights of the Old Republic.

Tak. Ja gram czasami. Ale bardzo rzadko, głównie przez dzieci na serwerach. Wejdzie taki z speedhackiem czy WH i ma radochę że zabiję 60 . Dla mnie to są pokemony.pl. Co do innych gier to ostatnio zacząłem grać w Two Worlds. Wciągająca gra, nie ma co
.
Hm, w Two Worlds to ja bym chętnie na multi pograł. Tam muszą byc sieczki przy zdobywaniu zamków Ale mam pirata-a na i nim nie da się grac w necie, a do CDA dołączyli Two Worlds bez multi. Dla mnie jedną z największych bolączek tej gry jest to, że nie można spac-wkurzająca rzecz. A grałeś w Obliviona? Two Worlds jest niemalże klonem tej gry. No, ale pograc jest fajnie, eksploatowac teren na grzbiecie wiernego rumaka, zwiedzac jaskinie i błąkac się po bezdrożach pustynii-klimacik jest, a to się liczy
A ja mam Obliviona pirata i Two Worlds oryginała z CDA . A co do innych gier to sobie ostatnio zacząłem grać W DragonballZ Budokai3. Ooh. Jak to fajnie sobie przypomnieć czasy z dzieciństwa
.